Klemarband van zilver met twee edelstenen

€95,00 Incl. btw
Artikelnummer: 119A

Zilveren cuff armband

Zilveren klemarmband met verschillende edelstenen. De armband is handgemaakt door onze zilversmid op Bali. De armband is 2mm dik.

 

De edelstenen in de zilveren klemarmband

Armband met 2 cabochon geslepen larimar edelstenen uit de Dominicaanse Republiek. De cabochons zijn circa 6x8 mm. De bestelcode van deze armband is 119A. Meer over larimar. 

 

Armband met 2 cabochon geslepen oceaan jaspis uit Madagascar. De cabochons zijn beiden in een driehoek geslepen en hebben een doorsnede van ca. 10 mm. De bestelcode voor deze armband is 119B. Meer over oceaan jaspis.

 

Armband met 1 cabochon larimar en 1 gefacetteerde London blue topaas (gefacetteerd). De edelstenen zijn circa 6 mm x 8 mm groot. De bestelcode van deze armband is 119C. Meer over larimar. 


Armband met 2 gefacetteerde ovale amethist edelstenen. De edelstenen hebben een formaat van  circa 5 mm x 8 mm. De bestelcode van deze armband is 119D. Lees meer over amethist.


Armband met ovale en driehoek oceaan jaspis, in de mooie kleuren wit, roze en groene tinten. De cabochon geslepen oceaan jaspis hebben een driehoek en ovaal vorm, de doorsnede is circa 11 mm. De bestelcode voor deze armband is 119E. Meer over oceaan jaspis.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen